A day in the life of… vastgoedmakelaar Wendy Reygaert

Kennismaken met onze Dewaele-medewerkers kan op allerlei manieren. Je springt eens binnen in onze kantoren, volgt onze wikimmo’s en regioflashes of loopt eens een dagje mee met een Dewaele-topper. Dat laatste deden we deze maand met Wendy Reygaert, commercieel medewerker verhuur en beheer bij Dewaele Gent. Ontdek hier waar ze haar dag mee vulde!

6.15 - Opstaan!

Ik ben absoluut geen ochtendmens. Maar zodra de wekker afloopt, spring ik meteen uit bed en sleep ik mezelf onder de douche. ‘s Ochtends neem ik graag de tijd om me klaar te maken. Voor ik vertrek maak ik mijn ontbijt klaar voor onderweg: er gaat niets boven een lekkere boterham met Nutella. ;) Is er nog tijd over, dan kan ik het niet laten van snel nog wat huishoudelijke taakjes te doen.

07.30 - Tijd om te vertrekken

Om half 8 vertrek ik naar het werk. Ik moet een klein uurtje rijden, genoeg tijd dus om te ontbijten in de wagen. Rond half 9 kom ik aan op kantoor, in hartje Gent.

08.30 - Mailbox checken

Het eerste wat ik doe zodra ik aan mijn bureau zit, is mijn mailbox openen. Ik begin de dag steevast met het beantwoorden van mijn e-mails. Vandaag moet ik me een beetje haasten want om 9 uur hebben we ochtendvergadering.

09.00 - Ochtendvergadering

Elke week zitten Dewaele Gent en Dewaele Oudenaarde samen. Dan steken we zo’n anderhalf uur de koppen bij elkaar om afgelopen week te bespreken en allerlei nieuwtjes te delen.

10.30 - Vervolg mailbox en financieel beheer

Na de vergadering zet ik mij terug aan mijn bureau om mijn e-mails door te nemen. Ik behandel heel wat aanvragen voor een huisbezoek en beantwoord vragen van huurders en eigenaars. Daarnaast kijk ik ook dagelijks onze rekening na, want zodra we de huurgelden van huurders ontvangen, worden die verwerkt. Ondertussen krijg ik regelmatig oproepen binnen, die ik uiteraard ook beantwoord.

12.30 - Lunch

Meestal lunch ik samen met mijn collega’s op kantoor. Een keer per week gaan we een beetje verderop soep halen bij Soup’r. De beste soep in Gent, als je het mij vraagt! Mijn favoriet blijft de tomatensoep met extra balletjes en brood.

13.30 - Administratie

Ook na de lunch beantwoord ik nog wat binnengekomen mails. Ik ga verder met het inputten van nieuwe contracten, het oplossen en opvolgen van technische problemen en financieel beheer.

16.30 - Huisbezoeken

Deze namiddag staan er enkele bezoeken in mijn agenda. Dan begeleid ik potentiële kandidaat-huurders die komen kijken naar een pand dat wij te huur hebben.

18.30 - Fitness time!

Drie keer in de week ga ik na het werk samen met een vriendin naar de fitness. Of dat proberen we toch. We moeten telkens onze moed bij elkaar rapen om er te geraken, maar achteraf zijn we blij dat we het toch maar weer gedaan hebben.

20.30 - Aan tafel

Om half 9 kom ik thuis van de fitness en zoals gewoonlijk staat mijn avondeten al klaar! Ik moet toegeven dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen: ik hoef nooit voor het avondeten te zorgen. Hem nu nog aan het strijken krijgen... ;)

22.00 - Ontspanning

Wanneer het avondeten wat gezakt is, hou ik mij nog even bezig met huishoudelijke taken. Daarna kruipen we samen nog even voor tv en roept ons bedje. Slaapwel!


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer