Neem een kijkje naar onze dag op de Afstudeerbeurs 2018

Dit jaar waren we voor het eerst aanwezig op de Afstudeerbeurs in Gent. Heel wat studenten kwamen langs op onze stand om te praten over werken in de vastgoedsector, meer te weten over de BIV-stage, of om zich van hun sokken te laten blazen in onze photobooth. Phaedra en Maïté, stagiairs op de HR-afdeling, nemen je graag mee door hun dag!

12u00 Aangekomen!

 afstudeerbeurs-gent-dewaele

De Afstudeerbeurs gaat door in het ICC in Gent. Er zijn jaarlijks meer dan 5000 studenten, alumni en jonge onderzoekers aanwezig. Velen van hen zijn op zoek naar een eerste job. Tussen de vele bedrijven gaan we op zoek naar de stand van Dewaele Vastgoedgroep, waar we onze schoolstage lopen op de dienst HR.

12u15 We hebben onze stand gevonden!

De stand van Dewaele Vastgoedgroep is heel leuk ingericht. De aanwezigen kunnen deelnemen op onze stand aan een fotowedstrijd. De prijs? Een indoor skydivesessie!

14u00 Een drukte van jewelste!

HR-medewerkers Loes en Liesbet en vastgoedmakelaar Sarah uit kantoor Gent zijn volop in de weer met de studenten die langskomen. Ze geven de studenten meer uitleg over werken bij Dewaele Vastgoedgroep en over de job als vastgoedmakelaar.

Professionele host Nona begeleidde meer dan 170 studenten naar de photobooth, die zich daar van hun sokken lieten blazen.

Bovendien krijgt iedereen die een foto laat nemen aan de stand een tof paar warme Dewaele-sokken mee!

18u00 Een geslaagde beurs!

Na een toffe namiddag keren we terug huiswaarts!