Maak kennis
met Dewaele
Vastgoedgroep

Dewaele Vastgoedgroep huist vier merken onder zijn dak: Dewaele | vastgoed met advies, Van der Build, Turner en De Syndic. Elk vanuit zijn eigen specialisatie werken deze afdelingen nauw samen. De gespecialiseerde makelaars en syndici kunnen rekenen op de ondersteuning van een team van juristen, marketeers en IT’ers om vlotte dienstverlening aan de klanten te kunnen bieden. Betrokken en gepassioneerd werkt het voltallige team elke dag aan een professionele dienstverlening waar betrouwbaarheid centraal staat.

De geschiedenis van Dewaele in 4 minuten

CEO Filip Dewaele op D-Day

D-Day

Het kantoor van de toekomst

Meer dan 21 vestigingen in Vlaanderen

Een blik op Dewaele Academy

Dewaele Vastgoedgroep in enkele kernwoorden? Denk dan aan samenwerken, vakkundige medewerkers, een onderscheidende marketing, langetermijnrelaties en gezond ambitieus. Dat vertaalt zich in onze vier waarden naar passie, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Dewaele Academy

Van introductiedagen voor nieuwe collega’s over thematische infosessies tot speeddates voor gevorderde vastgoedmakelaars. Dewaele Academy biedt voor elk wat wils met één doel voor ogen: de voortdurende individuele ontwikkeling van elke medewerker om zo samen met elk van hen het ideale carrièrepad te verkennen en te bewandelen.

Lees meer

De kracht van een groep

Dewaele Vastgoedgroep huist vier merken onder één dak. Elk merk staat stevig op zijn eigen poten maar wordt nog sterker op het ogenblik dat ze samenwerken. We vermengen lokale marktkennis met een globaal zicht, wisselen contacten uit en optimaliseren op die manier de slaagkans van elk dossier. 

Lees meer

Groepsdiensten

De vier merken van Dewaele Vastgoedgroep kunnen rekenen op de dagdagelijkse ondersteuning van een team van gespecialiseerde juristen, marketeers en IT’ers voor een vlotte en correcte dienstverlening. Ook voor human resources en finance worden de kantoren volledig ondersteund. 

Lees meer

Dewaele
Vastgoedgroep,
dicht bij jou

Wij gaan elke dag voor tevreden klanten en gelukkige medewerkers. Een goeie werksfeer waar vertrouwen heerst en kwaliteit primeert is onze prioriteit. 

Werken bij Dewaele