Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

A day in the life of… brand marketeer Daphny Aeck

Kennismaken met onze Dewaele-medewerkers kan op allerlei manieren. Je springt eens binnen in onze kantoren, volgt onze wikimmo’s en regioflashes of loopt eens een dagje mee met een Dewaele-topper. Dat laatste deden we deze maand met Daphny Aeck, Brand marketeer bij Dewaele. Ze werkt ondertussen al 7 jaar bij Dewaele Vastgoedgroep en is nog altijd even enthousiast. Ontdek hier hoe haar werkdag eruit zag!

7.45 - Tijd om op te staan

Ik geef toe, mijn wekker loopt vrij laat af. Toch nijpt het ‘s ochtends om op te staan. Het blijft te vroeg voor mijn bioritme. Gelukkig is er mijn lieve poes Fluffy waarvoor ik met plezier uit bed kom. Ik laat hem binnen na een nachtje stappen, zodat hij me ‘s ochtends gezelschap houdt.

8.00 - Douchen

Ik geef mezelf even de tijd om wakker te worden, maar om 8 uur spring ik de douche in. Ik maak mijn ontbijt nog even klaar en vertrek.

8.25 - Op weg naar het werk

Ik moet nog een halfuurtje rijden, dus om 8.25 u spring ik in de wagen. Dat is ook mijn ontbijtmoment. Dankzij een boterham met choco en een chocomelk start mijn dag goed. Vandaag rijd ik eerst naar Kortrijk.

9.00 - 10.30 - Ik check mijn mailbox

Het eerste wat ik doe is mijn e-mails doornemen en beantwoorden. Hier ben ik al snel anderhalf uur mee zoet.

10.30 - 12.30 - Marketingmeeting in Kortrijk

Maandelijks bezoekt het marketing team alle kantoren om hen bij te staan met lopende zaken op marketingvlak én om nieuwe ideeën en regionale acties te bespreken. Vandaag zit ik samen met Valérie Baert, de publiciteitsverantwoordelijke van kantoor Kortrijk.

12.45 - 13.15 - Terug naar Roeselare voor een gezellige lunch

Ik heb me net verplaatst van Kortrijk naar Roeselare en zet me nog even aan tafel bij mijn collega's. Tijdens onze lunch houden we een gezellige babbel: we praten over het afgelopen en het komende weekend. Ook ons eten en de tv programma's van de avond voordien zijn populaire gespreksonderwerpen.

 

 

13.15 - 15.00 - Teammeeting

Na een korte lunch kunnen we er terug tegenaan. Elke dinsdag hebben we teammeeting. Dan blikken we terug op de afgelopen week, bespreken we de marketingcijfers, nieuwe ideeën en overleggen we de acties voor de komende week.

15.00 - 16.00 - Drukwerk opvolgen

Alle kantoren sturen tweewekelijks flyers uit. Mijn taak bestaat erin om deze te controleren en er feedback op te geven. Verder volg ik ook alles op met de drukker. Er komt dus heel wat bij kijken. Daarom voorzie ik doorheen de week ook enkele opvolgmomenten.

16.00 - 17.00 - Alles leren over digital signage

Later op de middag ontvang ik een potentiële leverancier die me alles komt vertellen over digital signage. Ik ben benieuwd!

17.00 - 18.00 - De constante stroom aan e-mails bijhouden

Doordat ik de ganse dag niet aan mijn bureau zat, heb ik een hoop ongelezen mailtjes. Ik probeer er nog zo veel mogelijk te verwerken, maar rond 18u ga ik naar huis. (Want geef toe, een mailbox krijg je nooit écht leeg.)

18.45 - Aan tafel!

Ik heb geluk want mijn ventje kookt bijna elke dag. Vandaag smullen we van een lekkere pastaschotel, overheerlijk!

20.30 - 21.30 - Sportmomentje

Tijd voor sport! Elke week ga ik samen met een vriendin naar callenistics. Dat is een moeilijke woord voor oefeningen die op dieper gelegen spieren inwerken om zo een stevig en slank figuur te krijgen. :-) Vooral onze buik-, bil- en borstspieren worden goed getraind. Elke week lachen we tijdens dit sportuurtje heel wat af, wat ook goed is voor de buikspieren. ;-)

22.00 - Zetelhangen

Aan het einde van de dag plof ik in de zetel voor platte rust, samen met mijn ventje. Tijd voor quality time! De poes kan natuurlijk niet ontbreken. We kijken nog naar enkele tv programma's en series. Samen genieten!

00.00 - Bedtijd

Ik ben duidelijk een avondmens, maar om middernacht moet ik van mezelf toch echt wel naar bed. Anders kan ik er ‘s ochtends weer niet uit. Dus kruip ik onder de wol, want morgen gaan we weer een drukke, maar leuke werkdag tegemoet.


Zegt een werkdag zoals die van Daphny en een carrière als Dewaeler jou wel iets? Bekijk dan zeker onze vacatures!


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer