Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

A day in the life of… IT-medewerker Laura Baert

Kennismaken met onze Dewaele-medewerkers kan op allerlei manieren. Je springt eens binnen in onze kantoren, volgt onze wikimmo’s en regioflashes of loopt een dagje mee met een Dewaele-topper. Dat laatste deden we deze maand met Laura Baert, IT-medewerker op de groepsdiensten.

06.30 – Opstaan!

Mijn wekker gaat elke ochtend af om 6u30, maar meestal heeft mijn hond me ervoor al wakker geblaft. Rond 7 uur spring ik onder de douche en maak ik me verder klaar. Een half uur later is het tijd om naar het werk te vertrekken.

dewaele vastgoed it

08.00 – Start van de werkdag

Wanneer ik om 8 uur arriveer op het werk, is er nog niet veel volk. Dat vind ik eigenlijk best leuk, want dan kan ik in alle rust en kalmte beginnen. Als eerste verwerk ik mijn e-mails en volg ik enkele dagelijkse taken op, zoals backups, de serveromgeving…

dewaele vastgoed IT-medewerker

09.00 – Problemen oplossen

Om 9 uur gaan de kantoren open en beginnen de telefoontjes binnen te stromen. Ik check geregeld mijn mailbox en het intern ticketsysteem, waar alle medewerkers hun vragen kunnen achterlaten. Zo kan ik snel reageren op de problemen die zich voordoen in de kantoren. Ondertussen handel ik nog andere IT-taken af.

10.30 – Infomoment voor starters

Er starten deze week een aantal nieuwe medewerkers, stagiaires en jobstudenten. Ik geef hen uitleg over de werking van bepaalde programma’s binnen Dewaele.

dewaele vastgoed IT

11.00 – Voorbereiding kantoorbezoeken

Later deze week staan er verschillende kantoorbezoeken op de planning, onder andere in Kortrijk, De Panne, Brugge en Tielt. De kantoren verzamelen steeds hun problemen voor het maandelijkse IT-bezoek. Ik contacteer ze om mijn bezoek te bevestigen en bereid hun issues alvast voor.

12.30 – Lunch

Mijn collega’s en ik lunchen elke middag samen. Vandaag is het mooi weer, dus gaan we buiten eten. Ik eet mijn slaatje op in de zon en praat wat bij met de collega’s. Na de pauze vertrek ik naar Kortrijk, waar er problemen zijn met de printer. Ik bekijk het probleem en beantwoord erna nog enkele vragen.

dewaele vastgoed IT

16.00 – Volgende bezoek

Nu ik toch in Kortrijk ben, lever ik materiaal af in een ander kantoor, waar ik meteen ook nog wat problemen oplos.

16.45 – Einde werkdag

Eens thuisgekomen, ga ik wandelen met mijn hond Ronnie. Ik doe dit elke dag, al is het maar een kort ommetje. Zo brengen we toch even tijd samen door.

18.30 – Verjaardagsfeest

De neef van mijn man wordt vandaag 18 jaar. We vieren dit met de hele familie met een zomers aperitief en lekkere braadworsten op de barbecue. Schol!

Dewaele vastgoed it


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer