Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

A day in the life of... vastgoedmakelaar Rani Verschaeve

Ook deze maand stellen we met enige trots een van de Dewaele-medewerkers aan je voor. Ondertussen herken je er misschien enkelen van onze wikimmo’s en regioflashes. Zo niet, dan leer je ze via deze weg kennen: elke maand volgen we een rasechte Dewaeler op zijn of haar werkdag. Deze keer liepen we mee met Rani Verschaeve, verantwoordelijke verkoop en verhuur bij Dewaele Waregem. Ontdek hier waar ze haar dag mee vulde!

6.30 - Wekker

De wekker gaat af. Mijn vriend zijn dag start iets vroeger, maar ik mag nog even blijven liggen. Gelukkig, want ik ben geen ochtendmens.

7.20 - Gezellig ontbijten

Ik sta op om samen met mijn vriend Matthias te ontbijten. We hebben allebei een drukke agenda, dus hechten we belang aan dat gezellige moment samen. Vandaag eet ik een chocoladebolletje met een stukje fruit en glas fruitsap. Niet supergezond, maar te lekker om te weerstaan!

vastgoed makelaar

9.00 - Eerste afspraak

Ik spring in de auto richting Waregem. Mijn eerste afspraak vandaag: een bezoek aan een woning die te huur staat. Benieuwd of we dit koppel een thuis kunnen bieden!

10.00 - Intake voor een woning

Ik rij door naar Deerlijk, waar ik een intake heb voor een woning die te huur komt te staan. Na een aangenaam gesprek met de eigenaar, schudden we de hand op een goede samenwerking. Daarna rij ik meteen naar de woning om het bord ‘te huur’ op te hangen.

vastgoedmakelaar

10.30 - Schatting

Na de intake staat er een schatting op de planning. Ik ga langs bij het nieuwbouwproject ‘De Roelinge’ om per appartement een schatting te maken van de mogelijke huurprijs.

11.30 - Tijd voor administratie

Aangekomen op kantoor, spring ik meteen achter mijn laptop en neem ik een uurtje de tijd voor wat administratie.

vastgoedmakelaal

12.30 - Lunchpauze!

Na een productieve ochtend begint mijn maag te rommelen. Vandaag gaan we samen met de collega’s van Turner Kortrijk lunchen in Pizz’arti. Op het menu: antipasti, een overheerlijke salade en een glaasje rode wijn. Puur genieten!

14.00 - Virtuele tours overlopen

Opnieuw aan de slag! Samen met mijn collega Lisa overloop ik alle virtuele tours van de nieuwe panden die te huur staan.

vastgoedmakelaar

15.00 - Samenzitten met stagiair

Sinds enkele weken komt stagiair Giel een handje toesteken. Ik gaf hem enkele opdrachten, dus neem ik nu de tijd om alles met hem te overlopen. Hij leverde heel goed werk. Knap gedaan, Giel!

vastgoedmakelaar

15.30 - Fototoestel bijstellen

Een eerste indruk is enorm belangrijk! De foto’s van de panden die te huur staan, moeten dan ook van topkwaliteit zijn. Daarom ga ik nog even langs bij fotograaf Eggermont die ons fototoestel zal bijstellen. Hij geeft een paar goeie tips om een ruimte perfect in beeld te brengen.

16.00 - Tips en tricks uittesten

De nieuwe tips en tricks testen we meteen even uit! Het is prachtig weer vandaag, dus wandel ik met plezier naar een appartement te huur in het centrum van Waregem. De foto’s zijn geslaagd: de woning komt perfect tot zijn recht.

vastgoedmakelaar

16.45 - Foto’s online zetten

Terug aangekomen op kantoor, zet ik de foto’s onmiddellijk op mijn laptop en plaats ik ze online. Dit prachtige appartement mag gezien worden!

17.15 - Gelukkig koppel

Nog even mijn mails overlopen in afwachting van de laatste afspraak van vandaag. We konden een jong koppel gelukkig maken met de verhuur van een woning. Vanavond worden alle nodige documenten getekend.

18.15 - Njammie!

Iets na zes uur zit mijn werkdag erop. Als ik thuiskom, vind ik Matthias terug achter de kookpotten. Ik mag mezelf gelukkig prijzen met een vriend die zo graag kookt! Ik kruip nog even achter mijn laptop met een glaasje witte wijn voor een snelle mail. Om 20 uur roept Matthias me aan tafel. We genieten samen van een overheerlijke maaltijd!

vastgoedmakelaar

20.30 - Een avond vol gezelligheid

We spelen nog een spelletje Rummikub. Na een zeer spannende strijd wordt Matthias de verdiende winnaar. We zijn allebei doodop en kruipen samen onder een dekentje in de zetel. Na een aflevering van Bartel in het wild is het tijd voor ons bed. Morgen opnieuw een drukke dag die we vol energie tegemoet willen gaan!

vastgoedmakelaar


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer