Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

Day in the life of...Janne Van Canneyt

We vroegen ons af hoe een dag in het leven van een vastgoedmakelaar er nu precies uitziet, daarom gingen we mee op stap met Janne Van Canneyt, Dewaele vastgoedmakelaar te Waregem.

7.35u. Mijn alarm gaat af.

Tijd om te beginnen aan de nieuwe werkdag! Ik spring mijn bed uit, de douche in en schuif aan de ontbijttafel voor een kop welverdiende koffie, een appel en een kommetje muesli. Snel nog even de krant doornemen – en dan ben ik helemaal klaar om naar kantoor te vertrekken.

8.43u. Vertrek naar kantoor!

Ik spring de auto in, stop tussendoor nog eventjes om te tanken en arriveer netjes op tijd om 9u op kantoor. De computer start zoemend op, en ook ik word stilaan meer wakker: helemaal klaar om de dag productief te starten!

9.00u. Ready? Set? Work!

Mijn dag begin ik altijd met dezelfde taak: het checken van mijn mails. Hier ben ik gemiddeld een twintigtal minuutjes mee bezig, afhankelijk van de urgentie en hoeveelheid van de mails in kwestie.

Vervolgens buig ik me even over de communicatie betreffende onze salondagen: in een half uurtje tijd verstuur ik de nodige brieven om iedereen te vertellen over dit kraakvers evenement dat op het programma staat!


Tegen 10u begin ik aan een schattingsverslag van een pand waarvoor ik reeds op intakegesprek ben geweest. Dit verslag moet er telkens zo snel mogelijk liggen, dus ik zorg ervoor dat dit zo snel mogelijk afraakt. Want… een tevreden klant, is een tevreden Janne!


Vervolgens bespreken we de plannen van een nieuwbouwproject: we overlopen de indeling van de appartementen, zodat we snel terug kunnen koppelen met feedback naar de bouwheer.


11.00u. Soep-o’clock!

Om 11u is het tijd voor een tasje verse soep. Merci hé, Flore! Bovendien werd ook nog eens onze nieuwe radio geleverd, waardoor ook Lisa volledig in haar nopjes was. Dubbel feest!

       

11.15u. Vastgoed speelt zich zowel on- als offline af!

Na ons kort elfuurtje, zet ik me terug achter mijn computer. Ik hou me een half uur bezig met het online plaatsen van foto’s van de beschikbare panden en zorg ook voor een vlot leesbaar tekstje ter begeleiding van alle praktische informatie. Tegen kwart voor twaalf vertrek ik naar ons nieuw kantoor om nog enkele opmetingen te doen: wij verhuizen namelijk begin maart van locatie! Dit kantoor wordt het nieuwe ‘kantoor van de toekomst’, waarmee we bovendien het eerste Dewaele kantoor zijn dat deze hippe make-over krijgt. Spannend, nietwaar?

     

12.15u. Lunch

14.00u. Prospectietoer + flyeren in Deerlijk

Deze namiddag ga ik op toer in Deerlijk: niet enkel om onze nieuwste flyers te verspreiden, maar ook om op prospectie te gaan!

      

16.15u. Terug op kantoor

Wanneer de toer afgerond is, vertrek ik terug naar kantoor. Daar check ik opnieuw mijn mails en doe ik de nodige telefoontjes. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat klanten nooit lang met hun vragen blijven zetten door zo kort mogelijk op de bal te spelen. Wanneer mijn mails en telefoontjes afgehandeld zijn, hou ik me nog even bezig met de opvolging van onze kandidaat-kopers en prospecten. Zo zorg ik ervoor dat er geen mogelijke kansen of opportuniteiten verloren gaan!

Om 17.45u passeer ik nog langs een pand om ons ‘te koop’ bord te gaan plaatsen, waarna ik meteen vertrek naar mijn laatste afspraak van de dag. Ik toon mijn kandidaat-kopers met enthousiasme het appartement waar ze interesse in toonden en beantwoord alle vragen die ze hebben.


18.30u. Einde van de werkdag

Zo! Alweer een productieve dag achter de rug – klaar om te ontspannen tijdens een gezellig etentje met mijn vrienden in Gent. Zo kan ik mijn batterijen weer helemaal opladen om er morgen opnieuw in te vliegen!Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer