Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

Geert Berlamont aan het woord

Wij laten graag onze medewerkers aan het woord. Deze maand spraken we met Geert Berlamont: gedelegeerd bestuurder en eindverantwoordelijke van Turner binnen Dewaele Vastgoedgroep

Dag Geert! Om mee te beginnen: wat heb je gedaan vooraleer je bij Dewaele Vastgoedgroep startte?

Voor ik mezelf in de vastgoedwereld katapulteerde, heb ik meer dan tien jaar binnen de banksector gewerkt. Ik was dus helemaal ingebed in de financiële wereld, maar ook toen al waren er voldoende linken naar de bedrijfswereld: veel van mijn klanten waren immers grotere bedrijven.

Waarom heb je de stap naar vastgoed genomen?

Het leek mij eigenlijk een logische overstap na mijn ervaring met grote bedrijven binnen de financiële sector. En in een B2B-omgeving binnen vastgoed kom je eigenlijk grotendeels dezelfde mensen tegen. Daarnaast kan ik ook eerlijk zeggen dat werken binnen vastgoed mij altijd al heeft aangesproken. Dus heb ik de sprong gewaagd!

Hoe lang werk je nu al bij Turner?

Ondertussen werk ik hier al meer dan 12 jaar. En op die tijd heb ik ontzettend veel bijgeleerd: de job is ferm geëvolueerd doorheen de jaren, waardoor ik voldoende afwisseling binnen de sector op mijn palmares mag zetten.

Wat vind jij het boeiendste deel van de job? 

Hetgeen wat mij echt elke dag opnieuw energie geeft, dat is toch nog altijd het commerciële aspect van het volledige verhaal. Dit is nu wat minder dan tegenover in het begin, maar het valt toch nog frequent voor. Elke keer ik de baan op kan en mag gaan, ben ik volledig in mijn element! Vergaderingen horen hier natuurlijk ook bij… Maar dan liefst zo kort en beknopt mogelijk, indien mogelijk! (lacht)

Nog een laatste gouden raad voor ons?

Wanneer ik één tip mag geven, dan is het deze wel: heb je interesse om in vastgoed te investeren? Denk dan zeker ook eens aan bedrijfsvastgoed! Dit kan immers zeker interessant zijn én een bijzonder mooi rendement opleveren. Zeker het bekijken waard, dus!

Bedankt, Geert!


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer