Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

De jongste Turnertelg aan het woord

Turner laat graag zijn experts aan het woord. Dit keer is het de beurt aan Melanie van Brussel: onze jongste Turnertelg die in augustus 2017 drie jaar bij ons zal werken. Lees haar antwoorden op onze vragen.

Wat heb je geleerd van Turner?

Wel, veel. Dit komt omdat ik Vastgoed gevolgd heb: een opleiding die zich voornamelijk focust op residentieel vastgoed en alles wat erbij komt kijken. Tijdens deze lessenreeks leerde ik alles over de aanpak, de wetgeving, verschillende onderhandelingswijzen, enzovoort. Al deze dingen verschillen namelijk als dag en nacht met elkaar in vergelijking met residentieel vastgoed! Er zijn dus ontzettend veel zaken die ik heb geleerd van Turner, met Franky Tytgat (de oudste werknemer van Turner) in het bijzonder.

Merk je verschillen in aanpak op met meer ‘doorwinterde’ collega’s?

Toen ik hier begon als stagiaire, liep ik voornamelijk mee met Franky. Hierdoor loopt onze aanpak redelijk gelijk: ik heb immers alles van hem geleerd! Mettertijd voegde ik mijn eigen touch toe, waardoor ik mijn eigen manier en aanpak gecreëerd heb – waarbij ik de waarden en normen van Turner steeds in het achterhoofd hou, natuurlijk!

Waarom heb je gekozen voor deze sector?

Wel, zowel tijdens mijn studie als tijdens mijn eerste werkervaringen ontdekte ik mijn uitgebreide interesse voor vastgoed, economie en bedrijven, … Het duurde dus niet snel vooraleer ik bij bedrijfsvastgoed terechtkwam als de perfecte symbiose van al deze interesses!

Merk je regelmatig veranderingen bij Turner op?

Turner is zeer innoverend en zet elke keer opnieuw nieuwe ideeën om tot tastbare projecten in de realiteit. En het is net daarom dat ik het gevoel heb dat Turner een voorloper is in de wereld van het bedrijfsvastgoed.

Merk je een verschil in omgang met jonge versus oudere klanten?

Omdat ik zelf nog jong ben, merk ik op dat de omgang met onze jongere klanten soms iets losser verloopt. Maar hoe dan ook probeer ik bij om het even wie mezelf te zijn – jong én oud!

Hoe ben je bij Turner Gent terechtgekomen?

Ik wist al snel dat ik iets anders wilde gaan doen dan mijn medestudenten. Zoals ik net ook al zei, ging ik daarom op zoek naar de ultieme combinatie van mijn interesse in bedrijfswerking, economie en vastgoed. Wanneer ik vervolgens de Google-toer opging, kwam ik bij Turner terecht: zowel het bedrijf als hun bedrijfsverhaal paste perfect bij mijn verwachtingen en persoonlijkheid.

Wat zijn de grootste moeilijkheden in de sector?

Wel, ik vrees dat ik moet toegeven dat mijn leeftijd en jong voorkomen mij op dit moment toch soms nog parten spelen. Wat uiteraard niet betekent dat ik mijn mannetje niet kan staan!

Wat vind je het leukste aan je job?

De vele verschillende contacten met de mensen en het vertrouwen dat je krijgt van klanten zijn twee zaken die bijzonder motiverend werken. Er is niets zo leuk dan de deal na lang onderhandelen uiteindelijk afsluiten – en er hierbij voor zorgen dat beide partijen dit met een tevreden gevoel doen.

Hoe verloopt de samenwerking met de oudere collega’s?

Heel vlot. Ik kan steeds bij iedereen terecht voor raad en advies, maar word toch voldoende vrij gelaten om mijn eigen weg te vinden. Ik heb het vertrouwen gekregen, en nu is het aan mij om dit niet te schenden!

Bedankt, Melanie!


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer