Dewaele bundelt binnenkort zijn krachten met Turner, Van der Build, De Syndic, De Patrimonie en Build & Boost.

Klik hier voor meer info

Werken als syndicus: een nieuwe uitdaging voor Wim en Liza!

Ongeveer een maand geleden mochten we bij De Syndic twee nieuwe collega’s verwelkomen: Liza en Wim. Elk hebben ze al een ervaring als syndicus achter de rug, maar sinds kort versterkt Liza het team van De Syndic Kortrijk en Wim het team van De Syndic Dendermonde. Wij zijn heel benieuwd wat ze van hun nieuwe job vinden! Ontdek hier wat ze allemaal te vertellen hebben.

Interview met Liza en Wim

Hallo, Liza en Wim! Jullie zijn nu een grote maand aan de slag bij De Syndic. We willen graag eens kort terugblikken hoe jullie die eerste maand hebben ervaren en waarom jullie voor De Syndic hebben gekozen.

Hoe zijn jullie bij De Syndic terecht gekomen?

Liza: Ik heb gesolliciteerd bij De Syndic via een vacature die ik gevonden had op de website.
Wim: Ik vond de vacature van De Syndic via een interimkantoor.

Van waar kwam de interesse om bij De Syndic te solliciteren?

Wim: De jobomschrijving bij de vacature wekte meteen mijn nieuwsgierigheid op. Bij het bezoeken van de Dewaele websites wist ik dat ik in een open bedrijfscultuur ging terechtkomen.
Liza: De Syndic maakt deel uit van de Dewaele Vastgoedgroep. Dewaele was voor mij een bedrijf met uitstraling en een naam die in de regio bekend staat als een uitstekende werkomgeving.

Hoe is jullie eerste dag bij Dewaele Vastgoedgroep verlopen?

Liza: Ik was onder de indruk van het hartelijke onthaal. Voor elke nieuwe medewerker wordt er op de eerste dag een startersdag gepland. Bij aanvang van de startersdag ontvingen we een map met de voornaamste informatie en richtlijnen.
Wim: Het onthaal was warm en ik had het gevoel dat er tijd werd gemaakt voor ons.
Liza & Wim: Verschillende collega’s gaven een woordje uitleg over hun vakgebied. Het ging onder meer over de geschiedenis van Dewaele, Human Resources, Marketing en IT. In de namiddag maakten we kennis met de collega’s in De Panne en hadden we onze eerste bureauvergadering.

Ondervind je verschillen in vergelijking met je vorige werkervaring(en)?

Wim: Op vlak van Management, HR, Marketing en IT is er een duidelijke structuur voorzien. Dat vind ik een grote meerwaarde, want vroeger moest ik zo’n zaken zelf maar uitzoeken.
Liza: Ik voel een enorme collegialiteit binnen het team. Als er zich toch problemen voordoen in dossiers, worden die altijd in groep aangepakt via de bruisende bureauvergaderingen. Bij ons sta je er nooit alleen voor.
Wim: Klopt! Ik apprecieer het enorm er altijd geluisterd wordt naar de input van andere collega’s.

Welke verwachtingen heb je voor jouw toekomst binnen De Syndic?

Wim: Bij De Syndic werk ik met programma’s die volledig nieuw voor me zijn. Ik wil die volledig beheersen om mijn job zo goed mogelijk uit te voeren. Eenmaal dit het geval is, wordt de sky the limit.
Liza: In de toekomst wil ik verder groeien binnen het kantoor in Kortrijk. Maar ik wil ook deel uitmaken van de groei van De Syndic als merk op zich in Vlaanderen.

Wat vind je tot dus ver het leukste aspect van je job?

Liza: Binnen mijn job heb je een enorme variatie. Dat spreekt me het meeste aan.
Wim: De onvoorspelbaarheid. Je hebt natuurlijk je planning maar daarnaast moet je vooral reactief te werk gaan om de mede-eigenaars van een gebouw de beste service te bieden.

Op een schaal van 1 tot 10: in welke mate zou je vrienden aanraden om bij De Syndic te werken?

Wim: Een 8. Omdat je in een open bedrijfscultuur terecht komt en omdat de job veelzijdig is.
Liza: Ik ga ook voor een 8. Je komt in een aangenaam team terecht en je werkt voor een bedrijf met uitstraling.

Bedankt voor het interview!


Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer