Ontdek onze magazines

De innovatieve aanpak van Dewaele | vastgoed met advies resulteerde in het eerste immo- en woonmagazine van Vlaanderen. HoHo is een stijlvol, glossy magazine met inspirerende reportages over wonen en leven in Vlaanderen. Het verschijnt jaarlijks en is gratis verkrijgbaar in al onze kantoren. Ook Turner brengt jaarlijks zijn eigen magazine uit, boordevol interessant ondernemersnieuws. Blader hieronder door de digitale versies van HoHo en Turner magazine.

HoHo 12: De klant centraal - Steven Van Belleghem vs Filip Dewaele

In deze editie stellen we je dan ook voor aan onze beleggings-specialist en informeren we je over de opening van drie nieuwe kantoren: in Brussel, Heist en Nieuwpoort. Traditiegetrouw beperken we ons niet tot onze eigen vastgoedwinkel, maar bieden we je ook een stevige portie boeiende lifestyleartikels, met aandacht voor de keuken van de toekomst, tips voor de inrichting van je home office, een Bourgondisch bezoekje aan Koekenstad Antwerpen, de trend van de minuscule Tiny Houses, verticale tuinen en nog veel meer.

Lees meer

HoHo 11: Dewaele vastgoedgroep verwelkomt First Immo

Welkom aan onze 11de editie van HoHo magazine! Wij nemen je mee naar Brugge en laten je kennis maken met heel wat leuke places-to-be. We laten je een klein deeltje van ons vastgoedaanbod ontdekken, en ook onze nieuwbouwprojecten zetten wij in de kijker. Verder vind je heel wat tips en advies rond interieur, vastgoed en onze verkoopconcepten. Veel leesplezier! 

Lees meer

HoHo 10: jubileumeditie

We mogen van een jubileumeditie spreken, want ondertussen is HoHo magazine aan het tiende nummer toe. We zoomen onder andere in op onze eigen huis, met aandacht voor ons merk Van der Build en onze doorgedreven innovatieve digitalisering. Verder trekken we richting Kortijk en de kust en brachten we een bezoek aan graffitikunstenaar Bué The Warrior. Dit en veel meer kan je ontdekken in deze editie van HoHo magazine. 

Lees meer

HoHo 9: buiten is het nieuwe binnen

In de 9de editie van ons lifestylemagazine komt print tot leven! Aangezien de vastgoedmarkt steeds digitaler wordt, hebben we via augmented reality een extra laag op de werkelijkheid gelegd. Verder vind je een mooie mix terug tussen inspirerende woonreportages, boeiende getuigenissen, interessant pandenaanbod en life @ Dewaele. Veel leesplezier!

Lees meer

HoHo 8: wonen in een glazen schuur

In de 8ste editie van ons lifestylemagazine blikken we terug op een positief jaar. De vastgoedmarkt wordt steeds digitaler, denk maar aan de virtuele rondleidingen die in 2016 zijn opmars kenden. Ontdek daarnaast alles over insectvriendelijk tuinieren, natuurlijke zwembaden, uitbouwen in de hoogte en zoveel meer. Verder zetten we Oostende in de kijker en vind je ook heel wat tips en advies rond wonen.

Lees meer

HoHo 7: waar heden en verleden dicht bij elkaar komen

HoHo kreeg een flinke opfrisbeurt! Uiteraard bleven de vaste, succesvolle ingrediënten behouden: een knappe mix tussen corporate verhalen, inspirerende woonreportages, boeiende getuigenissen en een interessant pandenaanbod, maar dan in een gloednieuw jasje. 

Lees meer

HoHo 6: wonen in alle openheid

In deze zesde editie van ons lifestylemagazine kan je kennismaken met Hans Soete die met ons zijn voorliefde en passie voor vintage deelt. Wij nemen je ook mee langs de Belgische kust om ons 67 kilometer lange vastgoedaanbod te laten ontdekken, en ook onze nieuwbouwprojecten zetten wij in de kijker. Verder vind je heel wat tips en advies rond energie, wet en budget, binnen- en buiteninrichting en zoveel meer.

Lees meer

HoHo 5: een duidelijke positionering is primordiaal

Nog steeds is de financiering van vastgoed een aandachtspunt. Banken gaan heel behoedzaam om met leningen en dat is ook zo bij het verstrekken van hypothecaire leningen. We horen geregeld dat de banken slechts 80% van de aankoopsom ontleent en niet meer 100% of zelfs 110% zoals vroeger wel gebeurde. Wie een huis of appartement wil kopen, is daardoor soms gedwongen langer te wachten. 

Lees meer

HoHo 4: investeer in uw droom

De herfst is een schitterend seizoen om wandelingen te maken. Maar het wordt ook frisser en dan is het heerlijk om in een aangenaam verwarmd huis na te genieten. Daarom staan we stil bij de verschillende mogelijkheden, zoals vloerverwarming of hout- kachels. Genieten in een fijne sfeer is ideaal om op adem te  komen, dus krijgt wellness ook z’n plaatsje in ons magazine!

Lees meer

HoHo 3: vastgoed is en blijft een stabiele belegging

In de derde editie van dit magazine staat kwaliteit terug centraal; we streven naar een heel informatief en toch toegankelijk blad. Verschillende factoren bepalen wat er gebeurt op de vastgoedmarkt. Daarom bieden we jou een gevarieerd en zo volledig mogelijk aanbod aan artikels. Het verheugt ons dat veel lezers een beroep doen op HoHo om zich te informeren en op onze website een kijkje nemen. 

Lees meer

HoHo 2: correcte prijzen geven tevreden klanten!

Een woning kopen of een opbrengsteigendom verkopen doe je niet elke dag. Het gaat om flinke bedragen waar veel wikken en wegen bij komt kijken. Bij de waardebepaling spelen de grond en hetgeen erop staat een rol: de grootte, ligging, oriëntatie... Gaat het om een nieuwbouw of een oudere woning? Is er veel renovatiewerk? Het komt erop aan dit allemaal goed in te schatten. 

Lees meer

HoHo 1: wonen, leven en genieten

Welkom in dit gloednieuwe lifestylemagazine. Wonen, leven en genieten: dit stellen we centraal. Wat mag je verwachten van dit blad? Fraaie reportages, mooie fotografie, de nieuwste trends, nuttige informatie, tips en advies. We willen jou inspireren en informeren. Over bijvoorbeeld fiscale mogelijkheden, ecologie en nieuwe bouwtechnieken. En last but not least willen we jou vooral veel plezier laten beleven aan dit magazine. 

Lees meer

Turner magazine 11: De digitale revolutie

Welkom in het elfde nummer van Turner Magazine, hét magazine over de bedrijfsvastgoedsector. Als speler die volop inzet op het digitale verhaal (digitaal ondertekenen, doorgedreven digitale marketing …) leek het ons interessant om Thierry Geerts, CEO Google Belgium, aan het woord te laten over de digitale revolutie. Verder zetten we een aantal business cases in de kijker, gaan we op bezoek bij Hello Customer, hebben we het over de formule van omzethuur en nog veel meer. Alvast veel leesplezier! 

Lees meer

Turner magazine 10: op naar de blockchain makelaar?

In deze 10de editie zoomen we in op een aantal boeiende onderwerpen. De rode draad is digitalisering en de bijhorende uitdagingen en kansen. We gingen langs bij technologiespecialist Peter Hinssen en spraken met Jeroen De Wit van Teamleader. We delen eveneens een aantal interessante business cases en trends op vlak van kantoorinrichting.

Lees meer

Turner magazine 9: gezonde evolutie in de markt

We kunnen stellen dat 2016 een goed jaar was op vastgoedvlak. Dit niet alleen residentieel (met een recordaantal vastgoedtransacties: + 8,2%), maar ook op vlak van bedrijfsvastgoed. Het is hoopgevend dat we er operationeel gezien terug in geslaagd zijn sneller te groeien dan de markt in onze thuismarkt.

Lees meer

Turner magazine 8: innovatie in bedrijfsvastgoed

2015 was een bestendiging van 2014 voor Turner. We zijn dus nog steeds op zeer goede weg. Maar specialisatie en innovatie worden in ook de bedrijfsvastgoedmarkt steeds belangrijker! De rode draad van deze editie is dan ook die 'innovatie', want de toekomst staat voor de deur!

Lees meer

Turner magazine 7: dynamisme in de markt

We hebben in 2014 een degelijk jaar gekend voor Turner. In totaal heeft ons team van 15 specialisten ruim 450 transacties succesvol afgesloten, wat een stijging met 21 procent ten opzichte van 2013 vertegenwoordigt. We zien de toekomst dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.

Lees meer

Turner magazine 6: tijd voor vernieuwing

Turner & dewaele wordt Turner! Een sterk, zelfstandig merk onder de vleugels Dewaele Vastgoedgroep. Naast de aangepaste naam was de tijd rijp om het magazine ook eens onder handen te nemen. Even interessant en informerend als voorheen, maar in een volledig nieuwe lay-out en opgedeeld in 2 delen: Turner magazine en Turner pandenboekje!

Lees meer

T&D 5: stijgende interesse voor bedrijfsvastgoed

Het gaat goed met Turner, bijzonder goed zelfs. In de ranking van het vakblad Expertise staat Turner & Dewaele op een mooie tweede plaats na een internationale gigant. Concurrentie van onze tegenspelers houdt ons wakker en dan is die tweede plaats een mooie opsteker. Onze lokale verankering en sterke teams spelen daarbij een cruciale rol.

Lees meer

T&D 4: beter gewapend voor de toekomst

In deze vierde editie van het t&d magazine willen we u graag uitgebreid informeren over onze huidige portefeuille en opvallende trends in de wereld van bedrijfsvastgoed. De verhuis van Turner in Gent naar een nieuw kantoor aan de Kortrijksesteenweg en de migratie van onze groepsmedewerkers naar het Accent Business Park in Roeselare illustreren dat we als groep continu in beweging zijn. Maar onze evolutie zet zich ook inhoudelijk en structureel door. 

Lees meer

T&D 3: snelheid maakt een wereld van verschil

Welkom in deze derde editie van t&d magazine, waarin je een handig overzicht vindt van onze huidige portefeuille in bedrijfsvastgoed. Met dit magazine willen we je verder graag inspireren aan de hand van boeiende verhalen en getuigenissen. 

Lees meer

T&D 2: we maken graag deel uit van uw team!

In deze tweede editie van Turner magazine willen we je graag verder informeren over onze huidige portefeuille en de nieuwste trends op het vlak van bedrijfsvastgoed. We laten enkele ondernemers aan het woord. Daarnaast bieden we je graag enkele juridische en financiële tips aan en nemen we een kijk in de wereld van de architectuur. 

Lees meer

T&D 1: focus op trends en duiding

In een B2B-omgeving is efficiëntie belangrijk. We werken daarom enkele actuele onderwerpen uit, geven trends aan en bieden algemene informatie over de vastgoedmarkt. Ook zijn er telkens enkele getuigenissen. Want ook ervaringen en aandachtspunten van anderen zijn heel zinvol.

Lees meer

Om jouw ervaring op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele vastgoedgroep jouw gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren. Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van deze website en onze diensten, ga je akkoord met de privacy policy, die ook de cookie policy bevat. Wil je meer weten over cookies of hoe wij jou op sociale media gepersonaliseerde berichten kunnen sturen? Lees meer